Woonzorgcentrum St. Antonius - Peer

 Woonzorgcentrum Kloosterhof - Meeuwen-Gruitrode

 Woonzorgcentrum Den Boogerd - Hechtel-Eksel
1 2
Residentie
Dagverzorgingscentrum
Woonzorgcentrum
Omgeving
Dagprijzen
Inschrijving - opname
Activiteiten
Kwaliteitsindicatoren
Bouwwerken

Info

Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum een aangepaste woonomgeving. Wil je meer informatie hieromtrent, klik dan hier. Deze folder wil je, in 't kort, laten kennismaken met ons woonzorgcentrum en antwoord geven op enkele veelgestelde vragen.

Profiel

Ons woonzorgcentrum is toegankelijk voor zowel valide, semi-valide als mindervalide ouderen. Het woonzorgcentrum bestaat uit 4 afdelingen waar toch hoofdzakelijk zorgbehoevende ouderen wonen en huislijkheid wordt benadrukt. Er is wel een aparte afdeling aanwezig voor valide ouderen met dementie. 
 

 

Leven

Ons woonzorgcentrum is een levende gemeenschap waar het bruist van allerhande activiteiten. Onze bewoners een zinvol bestaan garanderen is één van onze hoofdopdrachten.
Daarom staan er dagelijks allerlei vormen van bezigheid en animatie op het programma, waarbij de hulp van onze vele vrijwilligers onontbeerlijk is.
Bewoners kunnen de eucharistieviering volgen in onze mooie gerenoveerde kapel.

 

 

Praktische inlichtingen

                                

 De 127 éénpersoons- en 9 echtparenkamers hebben elk hun eigen sanitair, zijn gemeubeld en uitgerust met een radio- en TV-aansluiting. De kamers zijn voorzien van meubilair maar eigen klein meubilair kan indien gewenst.
In vele kamers is een telefoonaansluiting en een koelkast voorbehouden of kan worden aangevraagd.

 ©

Opdrachthoudende vereniging voor huisvesting, begeleiding en verzorging van senioren van de gemeenten Bocholt, Hechtel-Eksel, Meeuwen-Gruitrode en Peer.

info@vitas.be - www.vitas.be
Rode Kruisstraat 25 - 3990 Peer - Tel: 011-49.26.00