Woonzorgcentrum St. Antonius - Peer

 Woonzorgcentrum Kloosterhof - Meeuwen-Gruitrode

 Woonzorgcentrum Den Boogerd - Hechtel-Eksel
1 2
Woonzorgcentrum
Centrum voor Kortverblijf
Dagprijzen
Dagverzorgingscentrum
Omgeving
Inschrijving - opname
Activiteiten
Kwaliteitsindicatoren

Woonzorgcentrum Kloosterhof

Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan of even niet meer thuis kan wonen, vind je in het woonzorgcentrum of het centrum voor kortverblijf een aangepaste woonomgeving. Wil je meer informatie hieromtrent, klik dan hier. Deze folder wil je, in 't kort, laten kennismaken met ons woonzorgcentrum of centrum voor kortverblijf en antwoord geven op enkele veelgestelde vragen.

Profiel

Het is vlak in het centrum gelegen, dichtbij de kerk, parochiezaal, gemeentehuis en het OCMW en door de nieuwe inrichting (BPA centrum) zal het als het ware de kern vormen van het leven in de omgeving waar nog andere woonvormen voor zelfstandig wonende senioren hun plaats krijgen.
Ons woonzorgcentrum is toegankelijk voor valide, semi-valide en mindervalide ouderen.

 

Leven

Ons woonzorgcentrum is een levende gemeenschap waar het bruist van allerhande activiteiten. Kwaliteitsvolle zorg en een zinvol bestaan garanderen voor onze bewoners is één van onze hoofdopdrachten.
Er staan dan ook dagelijks allerlei vormen van bezigheid en animatie op het programma, waarbij de hulp van onze vele vrijwilligers onontbeerlijk is.

 

 Praktische inlichtingen

 

De kamers in het woonzorgcentrum Kloosterhof hebben een oppervlakte van 25 m² en worden als volgt ingedeeld:
-een sanitaire ruimte met hangwc, lavabo, spiegel, …
-een woongelegenheid voorzien van een bed dat elektrisch verstelbaar is, een nachtkastje, een inbouwkast , een aangepaste zetel, een tafel en een stoel. In overleg mogen de bewoners eigen meubelen meebrengen.
-Al de kamers beschikken over een oproepsysteem, een koelkast, een safe, een flatscreen TV en een telefoonaansluiting.

 

 

 

 ©

Opdrachthoudende vereniging voor huisvesting, begeleiding en verzorging van senioren van de gemeenten Bocholt, Hechtel-Eksel, Meeuwen-Gruitrode en Peer.

info@vitas.be - www.vitas.be
Rode Kruisstraat 25 - 3990 Peer - Tel: 011-49.26.00