Woonzorgcentrum St. Antonius - Peer

 Woonzorgcentrum Kloosterhof - Meeuwen-Gruitrode

 Woonzorgcentrum Den Boogerd - Hechtel-Eksel
1 2
Personeel
Bestuursorganen
Opdracht
Nieuws
Vrijwilligerswerking
Opendeurdagen
familiale verzekering bewoners
Disclaimer/privacy VitaS
Centrale diensten
Zorg op maat
VitaFit
Jaarverslag

 

CENTRALE KEUKEN - VITAS CATERING

VitaS Catering brengt 3 Limburgse woonzorgcentra samen. Deze WZC werken intensief samen met respect voor de eigenheid van elk huis.

Het maaltijdmoment waar iedereen naar uitkijkt. Het eten van een lekkere en gezonde maaltijd gaat samen met een glimlach, een goed gevoel en prima service. 

Voor de bewoners van onze WZC willen wij enkel het beste, net zoals thuis. Wij, VITAS hebben er dan ook voor gekozen om onze maaltijden klaar te maken in een centrale keuken.

Daarenboven hechten we een groot belang aan kwaliteit en hygiëne. Het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) voert regelmatig controles uit.
De resultaten hiervan zijn beschikbaar op hun website. U kan ze raadplegen door op de naam van de respectievelijke campus te klikken: 
wzc Sint Antonius
wzc Kloosterhof
wzc Den Boogerd
VitaS Catering

Meer info over VitaS Catering: klik hier

 

VitaS Catering is de centrale keuken van VitaS

VitaS beschikt sinds eind 2014 over een splinternieuwe centrale keuken.

Bij VitaS Catering worden de maaltijden voor de 3 campussen (Peer, Meeuwen-Gruitrode en Hechtel-Eksel) bereid. Belangrijkste redenen voor deze nieuwe keuken zijn de recente groei van onze organisatie en de succesvolle omschakeling naar ontkoppeld koken.

VitaS Catering beschikt over de modernste technieken en toestellen en bevindt zich vlakbij het WZC Sint Antonius, namelijk aan de Industrieweg 14 in Peer. 

Deze centrale keuken, die voldoet aan de strengste hygiëneregels, vormt de beste garantie dat wij de bewoners kwaliteitsvolle, lekkere en gezonde maaltijden kunnen blijven voorschotelen.

Op zaterdag 28 maart 2015 is VitaS Catering officieel ingehuldigd. Burgemeester van Peer, Steven Matheï en voorzitter van VitaS, Harry Broekx hebben het belang van deze nieuwste realisatie toegelicht aan de genodigden. Voor foto's klik hier.

Burgemeester Steven Matheï en voorzitter Harry Broekx openen VitaS Catering met pannenkoekenbak

Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe keuken van VitaS, is er een opendeurdag georganiseerd op zondag 29 maart 2015. Voor foto's klik hier.

                                                                                     

 ©

Opdrachthoudende vereniging voor huisvesting, begeleiding en verzorging van senioren van de gemeenten Bocholt, Hechtel-Eksel, Meeuwen-Gruitrode en Peer.

info@vitas.be - www.vitas.be
Rode Kruisstraat 25 - 3990 Peer - Tel: 011-49.26.00