Woonzorgcentrum St. Antonius - Peer

 Woonzorgcentrum Kloosterhof - Meeuwen-Gruitrode

 Woonzorgcentrum Den Boogerd - Hechtel-Eksel
1 2
Waarom werken bij VitaS?
Loopbaanmogelijkheden
Voordelen bij VitaS
Welzijn en gezondheid
Werkgroepen
Jobmogelijkheden
Vacatures bij VitaS

VitaS besteedt veel aandacht aan het welzijn en de gezondheid van zijn medewerkers.

Hiertoe is VitaS reeds twee keer bekroond met een award.

In 2014 behaalde VitaS een award voor “gezond werk is werk zonder stress”. In 2017 behaalde VitaS een Europese Award m.b.t. goede praktijken voor een gezonde werkplek i.f.v. gezond werk voor alle leeftijden. Hier werden ze beloond omwille van de participatiemaatregelen om lichamelijke en psychosociale risico’s voor de werknemers te minimaliseren.

VitaS heeft dan ook een geïntegreerd gezondheidsbeleid opgestart in 2015 en neemt dit tijdens overlegmomenten ook op als vast agendapunt. Om dit geïntegreerd gezondheidsbeleid te kunnen realiseren, zijn er 2 werkgroepen uitgebouwd: VitaFit en ViTil.

VitaFit is de werkgroep die zich bezighoudt met alles m.b.t. welzijn en gezondheid. Het is een werkgroep waarin medewerkers vanuit diverse functies zetelen. Zij organiseren diverse acties omtrent welzijn en gezondheid en werken hiertoe ook samen met andere werkgroepen zoals o.a. VitaSAfterWork. Zo hebben ze in 2017 al o.a. een wereldgezondheidsdag, een fietsweek en conditiedansen georganiseerd.

ViTil is de werkgroep die het tilbeleid binnen VitaS uitbouwt waarbij een haptonomische benadering van heffen en tillen wordt gehanteerd. In deze werkgroep zetelen een aantal tilcoördinatoren (kiné-ergo) samen met een aantal tilcoaches die collega-medewerkers op de werkvloer meenemen in dit verhaal.

 ©

Opdrachthoudende vereniging voor huisvesting, begeleiding en verzorging van senioren van de gemeenten Bocholt, Hechtel-Eksel, Meeuwen-Gruitrode en Peer.

info@vitas.be - www.vitas.be
Rode Kruisstraat 25 - 3990 Peer - Tel: 011-49.26.00